Icebug

EIDE W REWOOL BIOSOLE

1.499,00kr

36% boabaserat material
28% återvunnet material
9kg CO2 ekvivalent per par

Köp skräp, få en fantastisk sko. Och det är sant. Eide erbjuder ögonblicklig komfort och är gjord av ullspill från Woolpower. En sann hållbarhetsjuvel för promenader och aktivt stadsliv.

Eide har en överdel i monomaterial av tovad ull. Det här är en sneaker med en design som är ren och minimalistisk. Ullöverdelen är gjord av spillmaterial som kommer från svenska Woolpowers produktion. Material som annars går till spillo får ett nytt och längre liv. Ullens överdel har bara ett lager material, vilket minimerar användningen av exempelvis lim. Tack vare de utmärkta naturliga egenskaperna som finns i ull har Eide naturliga anti-luktegenskaper samt stora termoreglerande egenskaper ? den är kall när det är varmt och varm när den är kallt. Den mjuka och bekväma överdelen tillsammans med den dämpande BUGforce? EVA-mellansulan med BLOOM®-skum gör den här skon superkomfortabel. Den perfekta livsstilsskon som kombinerar komfort med ett starkt hållbarhetsfokus.

Artikelnr: 300102 Kategorier: , , , ,

Mer information

Färg

GRÅ

Material

ULL

Varumärke

Modell

EIDE W REWOOL BIOSOLE


© Ryns Skor AB | webbshop@ryns.se

Paxa & prova i butik

    Vi skickar en bekräftelse till din e-post

    Ja jag vill ta del av information och erbjudanden från Ryns    För att välja en annan storlek, stäng fönstret och välj storlek i föregående val