Ryns Skovaruhus AB grundades 1950 av Karl-Erik Kårén.
Han köpte då en skohandel av Evert Ryn och valde att behålla namnet Ryns.

Evert Ryn hade i sin tur köpt en skohandel som grundades 1910 så vi har en över 100-årig tradition att i butik serva kunder vid skoköp i Västerås och Västmanland.

Idag drivs verksamheten av tredje generationen skohandlare.

Redan 1957 flyttade vi in i lokalerna på Hantverkargatan 11 och där har vi utvecklats tillsammans med Västerås city.
Vår ambition är att fortsätta serva hela Västmanland med skor genom både butik och webb.

Dagens två butiker, Västerås City och Big Inn Köping har samtliga ett brett sortiment av kända varumärken. Hela familjen kan hitta skor för alla årstider och olika typer av behov.
Alla våra säljare har massor med erfarenhet som vi löpande fyller på med utbildningar. Flera av oss har till och med sytt ett eget par skor vilket ger en unik förståelse för vad vi säljer.

Kunskap, professionalitet, hög kvalitet, kombinerat med högsta ambition på service och en familjär skön känsla vill vi att ni ska känna hos oss på Ryns skor. Varje gång vi ses!

Det finns ett hantverk bakom varje par skor vi säljer. Stoltheten hos alla inblandade i design- och produktionskedjan vill vi förmedla till den som slutligen får använda skorna.

Välkomna önskar skoälskarna,
Katarina och Ulf

 


© Ryns Skor AB | webbshop@ryns.se

Paxa & prova i butik

    Vi skickar en bekräftelse till din e-post

    Ja jag vill ta del av information och erbjudanden från Ryns    För att välja en annan storlek, stäng fönstret och välj storlek i föregående val