Välkommen till vår kundklubb!

Du går antingen med genom att registrera dig i kassan i någon av våra butiker elller genom att göra en anmälan via denna länk, https://www.ryns.se/ga-med-i-kundklubben/

Vi är en vänlig skoklubb! Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du behöver inget kort.
Det enda du behöver göra är att visa din legitimation i kassan. Vi gör våra utskick via sms eller via e-post.

BARA FÖRDELAR MED Ryns Kundklubb – SOM MEDLEM I VÅR KUNDKLUBB FÅR DU:

 1. Ta del av utskick med nyheter & erbjudanden
 2. Inbjudan till VIP-kvällar
 3. Unika medlemsrabatter
 4. Alla köp är bonusgrundande (när du blivit registrerad)
 5. Sparad köphistorik om du tappar kvittot
 6. Tävlingar enbart för medlemmar

Villkor för Ryns kundklubb

Med anledning av GDPR som ersätter den svenska Personuppgiftslagen har vi tagit fram en integritetspolicy (gäller from 2020-11-11) som mer utförligt beskriver hur vi sparar och analyserar din personliga information.

Integritetspolicyn hittar du längst ner på vår hemsida.

INLEDNING

Välkommen till Ryns kundklubb, Häng med Ryns! Genom att registrera dig som medlem i Häng med Ryns godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

Ryns Kundklubb är ett kostnadsfritt lojalitetsprogram där du som medlem tjänar in bonus, får ta del av rabatter och utskick med nyheter och erbjudanden.  Som medlem kan du också få inbjudningar till våra events. Vi gör våra utskick via sms eller e-post.

MEDLEMSKAPET

För att bli medlem måste du fyllt 16 år och vara folkbokförd i Sverige. Medlemskapet är kortlöst och alla köp registreras genom att legitimation visas i kassan när du handlar. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till någon annan. Medlemsskapet gäller i alla Rynsbutiker och på vår webbshop.

Väljer du att bli medlem så kommer vi behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem, för att uppfylla det avtal vi har med dig. Personuppgifter som vi kommer behandla är exempelvis ditt namn, e-postadress, mobilnummer, personnummer, boendeort samt uppgifter om dina köp. Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i kundklubben.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy, som du hittar på vår hemsida. Läs igenom dessa medlemsvillkor och vår integritetspolicy innan du blir medlem så att du vet vad det innebär.

BONUS

Samtliga köp i perioden mellan 1 november till 31 oktober är bonusgrundande för registrerade medlemmar. Det gäller ej köp av presentkort. För att bonus ska registreras måste vi ha lagt in dig i medlemsregistret och du måste visa upp giltig legitimation i butiken. Bonus utgår med två (2) % av totala inköpspriset när inköpen uppgår till 3 000 kr inom ett kalenderår och betalas ut en gång per år (utbetalningen görs normalt vecka 45). Bonusen kan inte lösas in mot kontanter. Giltighetstiden på bonuskupongen kommuniceras vid utbetalningstillfället. Som medlem får du information om din bonusutbetalning via e-post. Medlmmarna ansvarar själva för att Ryns har rätt e-postadress.

GILTIGHET OCH AVSLUT

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kundservice. Vid avslut raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. Eventuell innestående bonus förfaller vid avslut av medlemskap.

Om du inte har registrerat ett medlemsköp under en period av 36 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas och de personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor raderas.

Ryns förbehåller sig rätten att säga upp ett medlemskap vid misstanke om missbruk av medlemskapet.

DINA RÄTTIGHETER

Din integritet är viktig för oss och vi vill därför göra dig uppmärksam på dina rättigheter. Du har rätt att, utan kostnad, få ut ett registerutdrag för att få tillgång till vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Vidare har du rätt att begära rättelse om någon uppgift är felaktig. Under vissa omständigheter kan du få personuppgifter raderade samt personuppgiftsbehandlingen begränsad.

Du kan när som helst invända mot vår direktmarknadsföring. Enklast gör du det genom att skicka en e-post till oss. Du kan också tacka nej till framtida e-postutskick eller sms-utskick via avregistreringslänken som finns i varje utskick.

Vill du veta mer om dina rättigheter och se fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, är du välkommen att läsa Ryns integritetspolicy.

ÄNDRINGAR AV MEDLEMSVILLKOR

Ryns förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Eventuella ändringar kommuniceras på Ryns hemsida www.ryns.se och/eller via e-post. Medlemmar ansvarar själva för att hålla sig uppdaterade på eventuella ändringar. Gillar du inte ändringarna kan du när som helst gå ur kundklubben.

Ryns är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför Ryns kontroll såsom lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet (sk.Force majeure).

KONTAKTUPPGIFTER

Om du har frågor angående Ryns kundklubb, ditt medlemskap eller Ryns personuppgiftspolicy, ändrat adress eller liknande så kan du kontakta Ryns på:

Ryns KUNDSERVICE
Sturegatan 9b
722 13 Västerås

E-post: kundklubben@ryns.se


© Ryns Skor AB | webbshop@ryns.se

Paxa & prova i butik

  Vi skickar en bekräftelse till din e-post

  Ja jag vill ta del av information och erbjudanden från Ryns  För att välja en annan storlek, stäng fönstret och välj storlek i föregående val